Terug

AMC-producten

Home

Het nieuwe AMC Premium System. De toekomst van het koken.

Het kooksysteem van de toekomst!

Met het revolutionaire AMC Premium System maakt AMC nog eens een reuzensprong in de toekomst.  Nog nooit was gezond en smaakvol koken zo geniaal eenvoudig, snel en gegarandeerd succesvol - en bijna volautomatisch!

Het AMC Premium System is het enige kooksysteem ter wereld, waarmee garen, braden, snelgaren, snelbraden, bakken, gratineren, combineren en serveren zonder toevoeging van water en vet mogelijk is.  Alles is op elkaar afgestemd, veelzijdig te gebruiken en onderling combineerbaar.


Het pionierswerk in 1963.
Met haar filosofie van het spaarzaam garen en braden zonder toevoeging van water en vet, heeft AMC in 1963 het koken revolutionair verbeterd en gezondheid en genieten onder één deksel geplaatst.

De kwantumsprong in 2010.
Met het AMC Premium System heeft AMC een reuzensprong in de toekomst gemaakt. De intelligentste kookeenheid en het beste kooksysteem ter wereld zijn het resultaat van vele jaren ontwikkeling en  van de modernste technologie, die in elk gezin heel eenvoudig kan worden toegepast. Met de zekerheid, dat elk gerecht slaagt, gezond is en lekker smaakt!

Perfecte vorm en functie, tijdloos mooi design.
Het nieuwe AMC Premium System wordt gekenmerkt door een tijdloos en hoogwaardig design, vervaardigd uit edelstaal. Met de enige echte handgrepen uit edelstaal, die bij het koken niet heet worden.

Geschikt voor alle kookfornuizen.
Het AMC Premium System is geschikt voor alle kookfornuizen - van gas tot inductie!